Ontdek ons rijk en kwaliteitsvol aanbod aan auto's. Al benieuwd ?

OVER ONS 

AMS Cars is een jong bedrijf dat zich specialiseert in de aan- en verkoop van recente tweedehandswagens. Wij werken uitsluitend met Duitse merken. Daarbij wordt er gelet op een lage kilometerstand, een goede onderhoud en interessante opties. Alle wagens worden blanco gekeurd en uiterst proper afgeleverd aan zeer interessante prijzen.

WAAR KOMEN ONZE WAGENS VANDAAN?

Het zorgvuldig geselecteerd aanbod van onze wagens komt uit volgende bronnen:

  1. Ex-Leasingwagens: dit zijn wagens die einde contract zijn of vroegtijdig worden stopgezet bij leasingmaatschappijen uit België.
  2. Directiewagens: dit zijn zeer jonge wagens van de invoerders van verschillende merken.
  3. Overname’s: deze wagens worden geselecteerd uit het overname-aanbod van Belgische merkdealers.
  4. Particuliere wagens: wij krijgen wagens aangeboden van particulieren ( denk maar aan wijziging van de gezinssituatie, verkrijgen van een bedrijfswagen, etc…)

VERKLARING VAN AFSTAND

AMS Cars heeft al het mogelijke gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website zo recent, correct en duidelijk mogelijk is. Niettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie fouten bevat. AMS cars wijst, in het bijzonder maar zonder beperking tot een deel van deze Overeenkomst, alle verantwoordelijkheid af voor onwillekeurige fouten en de nauwkeurigheid van nieuws, financiële informatie, gegevens of andere informatie die eventueel wordt vermeld op de AMS cars website. Nieuws, financiële informatie, gegevens en informatie aanwezig op de AMS Cars servers is door ons personeel samengesteld op basis van uiteenlopende bronnen en is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving aan de Gebruiker. AMS Cars garandeert of beweert niets met betrekking tot de kwaliteit, inhoud, volledigheid, geschiktheid, nauwkeurigheid, gepastheid, volgorde, of gelegenheid van de inhoud van deze website.

U krijgt steeds de mogelijkheid tot een proefrit met de wagen van uw keuze.

Al onze wagens krijgen een volledig nazicht voor de definitieve oplevering, indien gewenst leveren wij uw wagen aan thuis af.

Back to top